Monday, July 16, 2012

Event Anak Yatim | BAKIP & JASA

Assalamualaikum !
                           

                               

presiden, setiausaha dan ajk ajk yang terlibat.


wah gambo macam pengantin tengah bersanding je kan wahahahaa. cuba korang cari celah mana aku? hehe. tu haa ebelah tasya tudung warna kelabu tu yang senyum ternampak gigi tu ha. haha comel kan *pengsannn = =''

korang tahu tak ni event ape? ok sebenarnya ni event untuk anak yatim. Event ni dibawah Majlis Mahasiswa Islam (MMI) kolej aku, iaitu Taj International College. kami dikehendaki buat satu kumpulan, dan memilih event yang mana kami nak jalan kan. kumpulan kami yang paling sikit sekali , 13 orang je. kumpulan yang lain 22 orang haha. nama kumpulan kami al-munawwarah :) sedap kann

okay sebelum tu aku nak kenalkan dulu ahli ahli kumpulan al-munawwarah k :) nak tengok tak?

af, presiden 


ery.. penolong preiden 

arol.. setiausaha

mrs arol.. farra gonda :D setiausaha arol :)

boy, bendahari :)

tasya n aku , ajk pendaftaran :)

azie, ajk makanan.

yang bajet ni amien, ajk makanan jugak 

yang cantik ni zura , ajk makanan jugak la hee

salwa oii,, ajk jemputan :)

blogger aennku. ajk tambahan hehhe

niza, ajk pblisiti 




program ni berlangsung dari pukul 3petang sampai pukul 10 malam. segala solat dan makan makan berlangung kat dewan kolej. tengs kepada semua yang bagi kerjasama :) 

petang :

 


ini kali pertama aku handle program anak yatim ni. setiap anak anak yatim ni ada kisah tersendiri. yang membuat kan aku sedih, piulu siooottt! haha. walaupon mereka ni tak dengar cakap, kurang ajar, bahasa kasar, panjat pagar, ponteng kelas, tapi disebalik semua tu ada kisah kisah mereka yang tersendiri. kalau aku nak erita kat sini 7 hari 7 malam tak habis. haha. 


tq sebab sudi baca. bye bye 

yang penat menaip
syuhada nasya



5 comments :

Yumida said...

wah..sronoknye dpt mengenali anak2 yatim ni...sy x pnh lg pg sana..tringin gak nk lawat/ziarah

Hyp3R said...

g

Hyp3R said...

niza pling hot >.<

Ika said...

bestnye. :D

Nurul ain said...

seronoknya dpt buat event unyuk anak yatim...