Wednesday, July 11, 2012

kawan kawan .. mintak tolong korang boleh .. please ..

Assalamualaikum korang !

korang ! aku join satu contest yang dianjurkan oleh kolej aku. Taj International College (TIC) . like and share kat facebook. sape yang join kena like and share link kolej aku .. aku pilih link yang ni.. tengok gambar kat bawah



sebab apa aku pilih link ni? sebab aku kan blaja course beauty management kan .so aku kena promot bidang aku la. ehehhe


so aku minta jasa baik korang untuk add aku kat fb (Syuhada Nasya) dan like and share  link ni boleh tak korang ? korang mesti ada fb kan ? ishh mustahill xda fb kan hehe..  haaa apa lagi meh la add , like and share k :)

lepas add fb aku (Syuhada Nasya) masuk link ni INI pulak k :)  .. tolong like and share k .. nak dapat ipad kan .. heheeh

tq kalaua da yang sudi like :) harap korangs emua bantu saya k :)

yang penat menaip
syuhada nasya :)

5 comments :

Rara Nasiha said...

dear, better you check link you bg tu. I dah try click but nothing appear. :)

Sha Messy said...

good luck (:
dekat blogger profile tu ingat kan farah af tadi.hahaha.

hafizudin said...

Woh.patutlah selalu melawo.
ambik kos melawokan orang rupanya.

power power.

Cinta Misteri said...

Okey...i will support u.

*nk minta make over wajah boleh? Hehehe

Cinta Misteri said...

E'eh... I klik kt link 'INI' server said not found. Cmne, tp i dh add u kt fb.