Sunday, September 9, 2012

Sweet Kappeel !!

Assalamualaikum !


lepas sorang sorang sepupu aku bertunang and kawen. rasa macam terlalu cepat masa tu berlalu . dulu semuanya masih kecil lagi but now , dah besar cantik ayu lagi menawan. kalau dulu comot bebeno, air liur pon mak yang tolong lapkan hehe *melebih dah ni

kira nya tahun 2012 ni tahun yang bersejarah la bagi 2 orang sepupu aku ni sebab dorang telah masuk ke alam baru. yaktu ke alam pernikahan dan pertunangan. wuuu timbul pulak rasa cemburu dalam hati, bilalah aku nak kawen pulak kan .. hahaha *mod gatal merela dah ni sue oii !

kak eyka, sepupu aku yang paling comel. kalau korang nak tahu muka sepupu aku ni semuanya sama dan seiras. bulat bulat je muka semuanya hehe semuanya cantik , kiranya aku lah yang paling low skali haha. dua minggu yang lepas kot rasanya kak eyka selamat di ijab kabulkan dengan suami tersayang :)


comel lahh !


haha kak eyka tembam macam owner blog ni ha ghaha

sama cantik sama padan :)




maaf lah kak eyka sebab sue tak dapat datang, sue ada klas.. hehhe sorry ehhh ! ape2 pon sue doakan korang kekal selamanya k,kalau gaduh jangan lame2 .. hehhe

and the last one is Kak Tia Tiola.. Hhehe .. cute loh name hhehe ! okay kak tia ni pon sepupu aku tapi anak Cik H yaktu adik ayah aku, yang kak eyka tu tadi anak ayah ngah yaktu abang ayah aku.. ahaha tu dea detail aku bagi tau haha ! 

selamat bertunang kak tia n olan ! 




aku happy tengok dorang happy.. akhirnya dah jumpa pasangan masing masing.. hope pernikahan n pertunangan korang akan jadi petunangan n pernikahan yang terakhir. hope korang bersabar dengan segala ujian dalam fasa baru. :)



insyaallah lepas ni kami pulak .. tapi kena tunggu 2 or 3 tahun la heheh :)

picture crdt farra wichi n Eyka Kimura :)

yang penat menaip :
syuhada nasya !

10 comments :

Ah Long said...

semoga mereka2 kekal selamanya aminn ~

cikmisi leen said...

tahniah ! semoga kekal ke anak cucu =)

miminoemi said...

bagai pinang di belah dua...sweet couple :)

Syuhada Nasya said...

along : amin .. hhehe

Nurulee said...

Tahniah buat mereka semua =D

Syakir Rahman said...

semoga hubgan mereka kekal ke akhir hayat...

salam kenal :)

Anonymous said...

bertudungkan lebih baik...
WTfish.....

hnahdy said...

semua comel2

eykakimura said...

awww...sweet nye syu..its ok...lg pun jauh kan..ayah uda da dtg pun da kira happy sgt2 da..btw thanx syg..insyaAllah syu kawen nnt kak eyka dtg plak k.. muahx :)

eykakimura said...

love it so much! ;)