Friday, September 21, 2012

Segmen : Blogwalking Sambil Follow 1 Malaysia

Assalamualaikum !

selamat malam, malam ni aku nak join segment . aku sebenarnya dah lama tak join sengment n contest ni.. hehee .



follower blog aku sikit je.. baru 1039 orang. hehe so jom lah mari follow aku ramai ramai k. kita mengeratkan sillaturahim hehe. aku berasal dari ipoh perak dan sekarang ni menetap  di perak jugak .. :)


nk join ? sila tekan banner comel tu k :)

5 comments :

roslita thalib said...

hai..kita pun join segmen ni. done follow awak :) follow kita juga ye
http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

Budu Bilis said...

singgah dari segmen yang sama..sorry lambat bW...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

Eraz Fadli said...

Datang guling-guling jenguk peserta SEGMEN BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW 1 MALAYSIA.. Lepak dulu..

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

Norhayati Ismail said...

jemput singgah ke blog sy..
"Secantik Bidadari"
Idaman setiap wanita...
http://bit.ly/1gZCtsB

Moer said...

Blog yang menarik