Tuesday, September 18, 2012

budak gigi jarang !

Assalamualaikum !

mempersembah kan .. budak gigi jarang..  haha


lama x update .. almaklum lah busy sangat haha. semester ni semester last untuk DIPLOMA IN BEAUTY MANAGEMENT. wah wah pas ni aku boleh cari duit sendiri. Syukur alhamdulillah. Serious masa aku belajar ni aku dah banyak susahkan famly aku. asyik mintak duit je. dan sekarang biar aku yang bagi dorang duit kan . hehe


now aku sedang tingkat kan ilmu aku ni ha. nama pon plajar diploma so aku kena upgrade kan ilmu aku ke tahap diploma la or lebih kan sikit. baru belajar tak siasia kan .. kalau tak bazir duit n masa je lah kan. sia sia aku belajar kat Taj ni 2 tahun 4 bulan. tak dapat apa = =''


jadual sem ni tak padat tapi memang sakit otak .. tak caye ? meh tengok kat bawah ni = =''

khamis : 10-3 pagi, penjagaan rambut 2

jumaat : 930-1230 pagi statistik, 230-530 ptg sumber manusia

sabtu : 9-12pagi kulit dan muka, 330-630 etika dalam profesional kecantikan

isnin, selasa, rabu aku free la.. hehehe bestnya tapi bosan lah.. kena tak pecah kan jadi satu sub satu hari.. kan senang.. tak de lah aku sakit otak. yang tak lalunya sabtu pon ada klas.. perrghh ahaha *duckface !

nak tak nak aku kena trima je lah kan . nak buat macam mana aku just student ! hehe

okay la aku dah mengantuk sangat. kite jumpa d lain entry k .. bye2 :)




3 comments :

Mya said...

semoga cita2 awk tercapai:)

Ika said...

gud luck. :D

hnahdy said...

nanti bleh buka pusat kecantikan.. bleh mengajar orang plak :)