Friday, July 26, 2013

Majlis iftar bersama warga emas, anak yatim & Heliza Helmi


Assalamualaikum...


ni minggu lepas punya lepasss punya lepas punya ceritaaa. berapa banyak lepas la? tak tau nak update apa, tak tahu nak cerita apa kat korang, masa ada banyak, tapi malas punya pasal rosak susu sebelanga.


okay, minggu lepas yang sudah sudah, kolej aku Taj International College buat Majlis iftar bersama warga emas, anak yatim & Heliza Helmi.





bila dengar je Heliza Helmi nak datang mesti ramai berpusu-pusu nak datang. hmm malas laaa nak taip. korang tengok jela gambar kat bawah ni eh. -.-


ketibaan beliau. aloloo comel comel.








CEO kolej, Puan Tina Tajudin

pengurusi dan ajk2 , kot -.-

warga emas. hmm sedih ohh tengok dorang.  T__T














Apa apa pn heliza sangat2 cantik , cmel nyee. muka dea putih gebu tanpa ada secalit makeup pon. suci nyaaa muka deaa. untung sapa yang jadi suami dea kan kan kan. hehe


p/s : nanti aku update Iftar dengan Inteam pulak. tungguuu.. xD


15 comments :

Nizam Ijam said...

heliza jangan nakal masa abg xde tau huhu

dear xila said...

omey omey heliza tu mata betui dia ka palesu? heee

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

cantik sungguh heliza ni.. dlu dia pernah mai UIA, perghhh ena lak yang tergoda...hahahahaha

amboi, semangat lagu raya

zulhilmi tempoyak said...

pergh...!! btw... awalnya lagu raya.. haha

Carlos Santiago said...

bleh jumpa haiza comel. xoxo.

boni kacak said...

putih gebu betul heliza ni kan. mak aih

ejulz said...

seronok create event camni.. lebih2 lagi melibatkan anak yatim

Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

syuk shusuke said...

hehe, done follow , wah , heliza datang seh. seronok acara camni dijalankan setiap masa :)

fasha said...

eeeeiii jeelesssnyeee ade heliza helmi...nak sangat jumpa dia =D

coklat susu said...

waa besnya~ :D
dulu penah jumpa heliza dkt matrik..hehe

Sya Mimie said...

comelnya helizaa.. cute sangat2.. =)

Eca Dwinky Asha said...

kawan sekerja eca dlu, muka dia iras2 heliza helmi. :D

Cik Ain said...

comel nye kak heliza nih hehe..

ANa Ahmad said...

waaa hehe cantik2 comel hehe... tahniah jd bloglist ogos hehe :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye. hehe.. comelnya heliza ^_^