Tuesday, July 23, 2013

Happy Born Day Yatty Arora.

Assalamualaikum..


pada ahad yang lepas. yatty arora telah diberanak kan ke dunia. maka, tercipta lahh seketul manusia yang diberi nama Nor Hayati bt Beeran a.k.a yatty toche. haha *jangan maraa yatty -.-





comel kan kawan aku ni? haaa kawan kawan aku semua nya comel.. nak jadi comel? kawan la dengan aku k. haha k rasa nya macam dah tersasar jauh je dari tajuk asal..  ok sambung cerita. haaa ahad lepas birthday si yatty yaktu 21/july,  maka beliau sudah pun mencukupi 21 tahun. 


maka aku, fyra, zima, tasya , faezah dann ekin adalah  makluk yang comel telah pon merencana sebuah "bang beng bommm kebabomm" untuk seketul manusia yang bernama yatty ini. (eyka xda sebab balik besaut, kesian) .. 


selepas beberapa minit perbincangan *cewah macam hal negara je* kami pon sepetak suara mahu membaling tepung cap apa entah, telur 2 bijik anddd the most important isssssss .. tadaaaaa



mask cream, menatang ni boleh buang whitehead and blackhead, tapi la kan, keberkesanan beliau aku bagi 30% saja. sebab? tak berapa nak berkesan! serious. sapa pernah pakai tu tahu la. sebab tu la aku jarang sangat pakai benda alah ni. sebab tu kami buat main2 ja benda ni haha. 2 in 1 xD 



gambar ni diambil selepas memprank seketul manusia yang bernama yati. haaaa habis beliau kena telur 2 bijik di kepala hahaha. sakit tak sayang ?? hahaha


excited sunggu baju pink tu. -,-


haha suka sampai nangish nangish tu yang gua tak faham tu -.-

esah lima puluhh senn.. lima puluh senn *jejoget


rasa macam kiteorang je yang over dari birthday girl, haha . gambar birthday girl yatty tak da sebab beliau lepas je kena terus masuk bilik air, mandi hahaha. tak sporting laaa manusia bernama yatty ni T__T


nota kaki : happy birthday yatty, semga dipanjang kan umur dan dimurah kan rezki, dannn semoga anda cepat cepat lah kawen dan menimang anak dah cucuk dan jugak cicit *besar sangat harapan tuuu! maaf sebab tak da cake! hehe

p/s : pehal sastera sangat bahasa aku malam ni? kesahhhhh  -.- 


F R O M
gadis 81C - 

7 comments :

E'in said...

happy belated birthday yatty... :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ya Allah, dah macam zomba dah kome... hahahahahaha XD

Siti(zoey) said...

aiyoooo....! haha.

Eca Dwinky Asha said...

happy belated bday :)

charoal mask tu nak berkesan..kena buka pori2 tersumbat tu..wapkan muka dlu...air yg mendidih tu kan kuar asap,paling senang bila kuar asap air mendidih,halakan muka sebentar..pastu lap bersih & pakai mask tu...konfirm berkesan..eca guna 2 jenis charoal mask tu tau..1)charoal mask Daiso 2)sheep placenta 3)charoal mask Cosway...turn2 lah guna,tpi mmg berkesan

boni kacak said...

hahahahaha.. tiga orang pun boleh jadi semeriah tu kan??hahaha. terbaiklah kome kome tu..hehehe

Aku Penghibur said...

happy belated bday :) alooo comelnya heliza :)

Sya Mimie said...

happy belated besday..

erm, mask tu ada juga pakai..tak nampak apa effect dia.. tipu je la eh..