Wednesday, September 4, 2013

Benda ni la yang aku tak sukaaaaaaaaa ! SILA AMBIL PERHATIAN BLOGGER!

Assalamualaikum..

holla. lama tak blogging. hikss rasa rindu pulak. rindu i tak? hehehe.



kenapa tajuk aku tu macam tu eh? agak korang kan apa laaaa yang aku tak suka sangat tu? heeee

apa yang aku mahu katakan ini adalah ada kaitan dengan blogger-blogger yang menganjur kan GA , SEGMEN, and so on laa. 


ehem. sebelum raya hari tu aku ada la menang beberapa segmen. segmen tu ramai  jugak laa sponser yang hadiah-hadiah. aku pon tertarik nak join sebab tengok hadiah-hadiah yang aku rasa aku nk! haha

syarat-syarat nak join tu kalau tak bukan harus laaa kena like page sponser, follow blog sponser and so on laa yang berkaitan dengan GA/SEGMEN dorang.  okay, dengan semangat nya aku like, and follow blog dorang. 

beberapa minggu tu aku dapat tau aku tersenarai dalam list2 pemenang. sapa tak suka kan. aku pon inbox sponser tu kat fb (nak tuntut hadiah punya pasal). k dea bagi respond, dah aku bagi alamat no tepon semua, dea kata lepas raya dea pos. okay takpa aku tunggu la. 

tup tup tup. sampai sekarang habuk pon tak da. hahaha tapi aku chill. aku fikir mungkin bukan rezeki aku kan? k takpaa aku malas nak tuntut -.- 


PESANAN UNTUK PENGANJUR GA/SEGMEN

kepada korang, make sure  hadiah2 untuk GA/SEGMEN korang tu diterima oleh pemenang. jangan tau nak buat GA or SEGMEN just nak kejar FOLLOWER sahaja!

PESANAN UNTUK SPONSER HADIAH

kepada korang yg baik hati nak spnser hdiah tu bagi laaa apa yang dijanji kan k. jangan bila dah dapat follower and like banyak2 korang terus lupaaa apa yang korang janji kan k.

haha got it? chill jangan marah2. ini hanya luahan hati aku jaaa. tidak ada kena mengena diantara hidup atau pon yang telah meninggal dunia. ini kan negara demokrasi. rakyat ada hak bersuara. kan? hahaha !

rasanyaa bukan aku je pernah kena. banyak lagi kot blogger2 kat luar tu yang pernah kena kan? hehe

7 comments :

Sally Samsaiman said...

x try pm lg sekali..??

Nurul Farahizzati said...

buat letih le camtu.. that's why la saya tak suka join yang ramai gilo sponsor...

Cik SuSu cOkLat said...

urmm..risau jgak bile jadi cm tu kan..
http://azaliaazri.blogspot.com/

Kasih Lestari said...

setuju sebab saya sendiri mengalaminya...sebab itu GA saya 100% hadiah saya sediakan...Jom join GA saya ye....tq

syuk shusuke said...

tau takpe. kadang2 hadiah tak seperti yang diura-ura . dapat yg buat tergesa2

Jia Rizaira said...

sampai macam tu skali. ish..ish...takkan buat2 lupa lak..

Jemput singgah sini..
http://mindakabur.blogspot.com/2013/09/harga-teh-ais-naik-050-sen-secawan.html

nik ros said...

tak bagus la mcm tu. buat ga sebab nak trafik tinggi dan ramai follower.

pastu byk lak yg nak kena like kan.
leceh.sebab tu sis tak suka join GA.malas pun satu hal jugak..haha