Wednesday, March 13, 2013

k a m i

Assalamualaikum.


*cough.. cough.. * upss sorry guyss. sekarang ni musim demam gamaknya. sana demam, sini demam, termasuk juga diriku yang comelss ini. muahahaa tibe-tibe je puji diri sendiri khonn - , - aku dah masuk 2 hari demam dan mulanya cuma sakit tekak, batuk n pening je. tapi dari hari ke hari macam teruk pulak.

yelah sekarang kan asyik panas hujan panas hujan sejukkk.. cuaca pun tak menentu kan so no wonder lah demam melanda khonn.

sekarang aku dah okay sikit, mampu dah nak update blog ni haha *perli diri sendiri. jangan ditanya kenapa aku jarang dah update blog sekarang ni. ini sebab penyakit pemalas punya pasal. k pemalasss!

me and fyra :)

me and tasya mok-mok :)

haih minah ni, baca buku lah konon = =''



betapa kering nya diriku. tasya, baklemak sikit :D aumm











love this one <3

pretty-pretty wow !

kami pakai seliper je ke kolej. huahuaa sempoi tak?



gambr-gambar tu semua di ambil masa nak ambil voucher buku BR1M hihihi.. hambekkkk.. dah lama tak tayang muka , sekaranggg sila lah muntah hijo :D

p/s : red warrior lahh sangatt hahah




8 comments :

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

muka akan2 je korang.. cantik2 belaka.. heheh memang bff sejati ni.. =D

Zuliyati said...

Happening friends :)

Collagen rumpai laut said...

salam. promosi harga pure marine collagen(PMC). gred AAA(purple) RM20(100g). Gred AA RM10(100g). harga termurah di pasaran/ hanya RM200 gred AAA untuk 1kg!! kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi reseller hubungi kami sekarang! tq-naz

sms/watsapp: 0172778056
faceboom page: www.facebook.com/Collagenrumpailautsabah

Siti said...

comel2..hehe.

Dibah Shokri said...

Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce satu produk best punya. Hihihi.

http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html


Thank you Cik Syuhada :)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Ismah Atikah said...

REVIEW http://diaryismah.blogspot.com/2013/04/review-pemenang-first-give-away-from.html

MéuzAngelo™ XXIII said...

kirim salam kat kwn yg pakai baju man utd tu.. hehe :p