Tuesday, October 9, 2012

You And Me .. Everlasting :)

Assalamualaikum !

Terserlah ciri ciri kebapaan beliau haha



ehemm ehemmm hmm hubungan aku dengan dea dah 1tahun 7 bulan. macam lama kan ? ha tapi aku rasa macam baru semalam ja aku couple dengan dea haha. banyak betul kenangan aku dengan dea. manis , pahit, masam dan segalanya lah kami kongsi bersama. kiranya kita orang nih macam sweet couple lah. :D


Mr. Senget! haaa kenapa panggil mr senget? sebab dea ni memang senget. senget pon aku sayang jugak kan haha. dea lah kaki bahan orang haha . tapi aku tetap terima dea sebab dea ada keistimewaan tersendiri.. haha yes keistimewaan. setiap orang ada keistimewaan masing masing kan.

keistimewaan si mirul ni .. hmm .. deaa sukaa buat lawak haha. lawak bodo, dan lawak tak berapa nak bodo. haha bole pulak macam tu kan. lagi, dea ni salu hiburkan aku, hmm senang cita dea ni yang terbaik lah . karang aku cerita satu persatu karang sampai3 kali jumaat tak habis. = =''

Okay, esok ada sukan kat kolej aku.. yang pasti aku memang tak ambil bahagan .. haha nampak sangat pemalas punya budak kan = =' bukan apa, aku risau lutut aku ni tak okay lagi selepas kejadian tisu lutut aku terkoyak 3tahun lepas. yup time tu aku form5. sekarang ni pon still lagi rasa kesan nya. soo ada alasan la jugak kan .. haha yang penting aku masuk cheer yang tak berapa nak c heerleader haha !

kalau kita puji pasangan kita banyak mana pon , kalau dea bukan jodoh kita tak jadi jugak kan .. hehe


suatu hari nanti semua orang nak jugak kan macam dalam pic atas kan ? hehe 

doa banyak banyak pada allah , agar dea akan jadi milik kita .. selamanya .. amin :)

3 comments :

Ammelia Yusoff said...

may be last :) follow dah

Schu haDa said...

sweet3 >_<

Ayie Abas said...

aah..sweet dan romantis nyer...ahaks (Y)