Thursday, October 25, 2012

hari raya aidil adha :)

Assalamuakum !

Sepanjang 1 tahun aku menceburi dunia blog ni. Macam-macam yang aku rasai, yang aku pelajari, ternyata dunia blog ni sangat luas dengan pengetahuan. Apa yang aku tak tahu sebelum ni, aku dah tahu. Tapi kita kena bijak memilih yang mana betul, yang mana tidak, dan yang mana baik, yang mana buruk. 



Senyum. Dengan senyuman boleh menutus segala gundah gulana kan? Tapi hati tidak boleh menipu. Hmmp! Nak cerita pasal hati ni panjang, later aku cerita k hehe sebab aku dah tak mampu nak pendam sorang sorang, apa yang terbuku di hati aku ni dah cukup membuat aku tersiksa. Cewahh ! haha


Anyway, esok Hari Raya Korban yaktu lembu kambing kibas kerbau dan yang seangkatan dengan nya akan di korbankan. hehe mesti dorang tengah cuak kan .. hehe takpa syurga menanti :).. Kepada blogger semua, aku nak mintak maaf k if aku ada buat korang sakit hati ka apa ka.. hehe mana la tahu kan aku manusia. penulisan aku ni tak sebaik n seelok korang.. hehe aku tak berapa pandai nak mengatur ayat. :D


Thank sebab sudi baca blog tak seberapa ni k :)

.. salam ukhwah fillah ..



6 comments :

Muhammad Ali said...

awek cun..

Muhammad Ali said...

awek cun

Cinta Misteri said...

Selamat hari raya. CiM odw balik kg ni. Jln slow2, byk kereta.

Cinta Misteri said...

Selamat hari raya. CiM odw balik kg ni. Jln slow2, byk kereta.

Sharizam said...

Selamat Hari Raya AidilAdha!! :D

www.sharizamyusri.blogspot.com

cik nAdyYa ツ said...

Awokk comel laaa :D

*selamat hari raya*