Thursday, November 7, 2013

R.I.N.D.U

Assalamualaikum.


rindu nya nak tulis blog mcam dulu dulu.

sekarang ni rasa macam feel nak menulis tu dah kurang tak macam tahun pertama and kedua blogging dulu.

walaupun banyak benda yang nak dikongsi kan tapi rasa macam berat je tangan ni nak menaip.

online facebook (syuhada nasya) and twitter (@iSueNasya) rajin pulak.

mana entah aku yang dulu.

mungkin masalah masalah yang ada disekeliling kot penyebabnya.

tak pa la. nanti kalau rajin aku sambung lain. hehhe :)

2 comments :

hanmsfrah said...

semoga kembali aktif berblogging mcm dulu2 ^^

syuk shusuke said...

tulis sikit3 pastu simpan kat draf. :) hehe