Monday, August 19, 2013

update | Rayaaa sampai lebam.

assalamualaikum



hari ni hari raya yang ke berapa entah. ke 12 mungkin ? haaaa tak kira laaa berapa hari pon kan. padahal hari raya sehari ja. kita orang melayu ni ja yang menyambut sampai sebulan. hehek tak kisah la kan.


selama tempoh beraya ni blog aku sunyi jaa. sebab tuan nya tak update pon. kekangan masa la katakan.


well, raya tahun ni kat Kuala Kangsar. macam selalu. macam setiap tahun. tapi entah kenapa semakin meningkat umur ni semakin merasakan raya ni mendap. hmm entah laa. nak bagi tahu pon tak tahu macam mana. aku je yang rasa haha. mungkin salah satu sebab nya ialah dapat duit raya sikit kot haha.

hmm tak tahu nak kata apa lagi. cukup laaa sampai disini, kang taip banyak banyak merepek pulak haha. rasa macam tajuk entry lari dengan isi kan ? hahaha tak pa nanti aku update lain.


p/s : untuk awak En. Barie . HEHEHE jangan marah :D

3 comments :

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik awk. :)

syuk shusuke said...

welcome back :D

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/