Saturday, June 8, 2013

Tamat sudah semester...

assalamualaikum

rasa happy sangat-sangat, happy bila dapat tahu kenyataan diri yang aku adalah budak praktikal 1.7 ni. dimana 1.6 hari tu aku sudah tamat semester 6.


yes!ini bermakna aku sudah bebas dari dibuli oleh examination, quiz, assignment, assesment, baca notes menggunung, datang class setiap hari even hari sabtu ahad pong. TT__TT



ye kak bedah, praktikal pon kita masih belajar juga, saya tahu tu tapi bagi aku suasa nak berbeza. macam kita berdepan dengan real pekerjaan kan. siapa yang pernah praktikal dea tahu la sendiri kan bagaimana rasa nya aura tu :3


tapi, bagi gadis comel macam aku ni yang baru mencecah umur 21 tahun ni , kadang kadang aku rasa diri aku ni tak berkeyakinan je, semangat aku ni kejap naik kejap turun. aku pon tak faham dengan diri aku ni. boleh ke aku hadap benda baru ? boleh ke aku hadap benda yang aku tak pernah buat and alami sebelum ni ? keyakinan diri sangat-sangat down u know !


yeee, rasa down tu rasa macam time nak presentation dalam class depan orang ramai je.. rasa nak terkencing-kencing gitu down nya. pernah rasa begitu? yeahh kita geng !


tapi kan, nak tak nak aku kena hadap jugak kan benda baru ni. ini adalah realiti kehidupan. nak tak nak aku kena harung jugak kan. tapi yang pasti nya, aku akan berpisah dengan kawan-kawan aku. mereka pon akan praktikal jugak, semua nya berpecah ! urghh ! bila la kita akan jumpa lagi kan :'(

dengan tacha, miss you adik !













i love all of you ... especially student Diploma In Beauty Management !

selamaar bercuti, ada rezki kita jumpa lagi... :'(

thanks sebab sudi baca :)

8 comments :

ANa Ahmad said...

selamat bercuti ye :)

Eca Dwinky Asha said...

wahhh..mak andam la semua ye :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh syoknyaaaaaaaaaaaa... boleh lengang2kan kepala kan.. wahhh ena pula dah nak mula study minggu depan untuk blok akn dtg...

farah.fauzi said...

diploma in beauty management? wowww... power laa akak..

btw, good luck for your practical :)

Siti(zoey) said...

selamat berpraktikal.

arif adam said...

nice blog...

follow me at http://www.daritanggakepuncak.blogspot..thanks...

Sarah Mohd Saleh said...

Praktikal tak susah pn kekadang tak buat pn ape yg kte belaja. Btw slamat lahh menikmati cuti syuhada :)

nik ros said...

syokk la dapat cuti kan.good luck untuk praktikal nnt :)