Tuesday, June 11, 2013

Kampung Halaman.

Assalamualaikum ..


now, aku dah berada dikampung tercinta. actually takda lah kampung sangat, taman dalam kampung *mengaku je lah orang kampung :D wahh seronok sangat-sangat engko tahu? dpat tengok seketul-seketul muka gemok, didi, and jojo *nama kucing aku hehe

and.. yang lagi seronok bila dekat dengan ayah mama and adik-adik.. tapi kurang meriah sebab adik aku no3 dea tak balik belajar lagi. hmmm kalau tak memang bertambah meriah laaa kata ko!




kami berkongsi minat yang samaa.. dua dua suka bergambar.. 

duduk kat kampung halaman lebih rasa heaven berbanding duduk kat rumah sewa. you know what, duduk kat rumah sewa ibarat hidup segan mati tak mahu. hukhukk terpaksa hidup dalam kedaifan, walaupon pada asal nya memang daif pon. 


maggie pula menjadi teman sejati.. tanpa maggie siapa lah aku.. hukhuk.. balik kampung, rasa macam puteri raja, macam-macam ada, apa yang aku nak ayah akan cuba tunai kan, huhu walaupon masak sendiri :D tapi okay laa ada bahan- bahan kan. cuma tinggal nak masak je.. 


tapi kan, dari situ lah kita boleh belajar hidup berdikari kan. belajar hidup susah sikit. nanti kalau ditimpa susah nanti tak da laaa payah nak handle kan. 


mama and adik, fea :)


tq sudi baca ;)


8 comments :

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

both of you memang seakan2... cuma sorang tembam sedikit.. eheks... senyuman pun dah sama...

seronoknyaa kalau ada adik beradik yang suka bergambar... huuuuuuuuu

Syahira Adisa said...

seronoknya balik kg. sha belum balik kg lagi even cuti sem. hahaha. semua kat kl. (:

Sarah Mohd Saleh said...

Mmg heaven pn duk umaa, sbab mak ade kan pelbagai lemak diternak kat uma.hewhew

Yumida Huda said...

beznye balik kpg
bermanja dgn org tersyg
follow sini

AHMAD AFIQ said...

ada sungai ke tepi umah

boni kacak said...

duduk kat rumah boleh makan masakan ibu tersayang kan?hehehe

Aimi Syafiqah said...

kiut kiut :D

follow sini dear :) http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/06/and-then-we-met-again.html

nik ros said...

mmg seronok balik kg kan. sis rindu kat kg. lama dah tak balik..huhu