Saturday, April 20, 2013

ehh ehh wawa zainal laaa -,-



Assalamualaikum !

ehem. hai. lama tak update blog kan. kini Wawa Zainal aku kembaali mengaktive kan diri berblog. hoyehh hoyehh!! booboo!! *wawa zainal lah sangat khon* 


jangan la maraa. kita feel-feel nak jadi wawa zainal tak boleh ke? ala kejap je la. haha. karang ada yang kena bash pulak kan. = ='' semalam, g beli barang kat mydin. dengan fyra, ziema n syed (bf fyra). nasib baik ada ziema, kalau tak aku terkontang konting laaa bila fyra and syed jalan berdua. tak kan aku nak kacau daun pulak kan. biarlah dorang nak suwit suwit. jumpa pun jarang sekali haha. 


azima and fyra 



fyra and syed azmi syed driss. haaha !

haha sorry ya aku curi gambar kome. haha. tengs to syed sebab bawa kami keluar. ehh sebenar nyaa nak date dengan fyra je kan. haha kami kacau daun pulak kan haha.



motif letak gambar dua kali ?? - -''
sebenarnya tak da pon kan macam wawa zainal. 
cuma dalam gambar je macam ada bayang bayang dea lak.
haha dah la haku minati dea. menghantui betul la.
ala, siapa lah aku. dea putih melepak non tak payah pakai bedak pon dah putih.
yang aku ni kena pakai bedak baru la nampak putih. haha
plastik gituu :D


Alahai cantik nya dea kan :)





7 comments :

Lissa LaLissa said...

ada iras2., hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ade iras2 laaahhh... heheheh tapi muka syuhada dengan fyra tu akan2 bula syuhada buat gaya cenggitu

anis scha said...

Everyone have their own beauty sis :)

riema afifa said...

Anda di tag :) http://primadonny98.blogspot.com/

zulhilmi tempoyak said...

haduh.. cair.. hahaahha

Carl Lesmana said...

eh eh wawa zainal kuasa 2. hihi btw done follow dan jenguk akak kembali :)

Eca Dwinky Asha said...

wawa cantik..u pun cantik la dear :)